Wat zijn de voorwaarden voor het retourneren van een Growatt product?

Om een Growatt-product te retourneren, moet aan een aantal voorwaarden worden voldaan:

Om een Growatt-product te retourneren, moet aan de volgende voorwaarden worden voldaan:

1. Producttoestand: Het product moet nieuw, ongebruikt en in de originele verpakking zijn.

2. Return Materials Authorization (RMA) Nummer: Je hebt een RMA-nummer nodig om het product te retourneren. Dit nummer ontvang je van Growatt klantenservice na goedkeuring van je retouraanvraag.

3. Garantieperiode: Zorg ervoor dat je product binnen de garantieperiode valt. Growatt-producten hebben meestal een standaardgarantie van 5 jaar vanaf de installatiedatum.

4. Bewijs van Aankoop: Bewaar de originele aankoopfactuur en installatiepapieren, aangezien je deze mogelijk nodig hebt voor de retourzending.

5. Reden voor Retour: Het product moet een defect hebben of niet naar behoren werken om in aanmerking te komen voor retour.

Contactgegevens voor Technische Ondersteuning