Hoe kan ik garantie claimen op mijn Wallbox product?

Stappenplan voor garanties bij Wallbox-producten

Om een garantieclaim in te dienen voor je Wallbox-product, volg je deze stappen:

1. Gebruik de Klantenservice

• Chatbot: Bezoek de Wallbox ondersteuningspagina en gebruik de chatbot voor directe hulp. De chatbot kan je door het proces leiden en je verbinden met een klantenservicemedewerker.
  • Contactformulier: Gebruik het contactformulier in de Wallbox App om je garantieclaim in te dienen.

2. Neem Contact op via de Wallbox App

• Installateurs: Als je een installateur bent, heb je toegang tot zowel de chatbot als de telefonische ondersteuning via de Wallbox App.
  • Partners (ESTG): Partners kunnen gebruik maken van de chatbot, het partnerportaal en de telefonische ondersteuning.
  • Snellaadklanten en CPO's: Voor snellaadklanten en CPO's zijn het webformulier en de telefonische ondersteuning beschikbaar.

3. Informatie Voorbereiden Zorg ervoor dat je de volgende informatie bij de hand hebt wanneer je contact opneemt met de klantenservice:

• Serienummer van het product
  • Bewijs van aankoop (factuur)
  • Korte beschrijving van het probleem

4. Volg de Instructies van de Klantenservice

Handige Links