Waar kan ik met technische vragen terecht rondom mijn Growatt product?

In dit geval kun je het beste direct contact opnemen met Growatt via het installateursportaal van Growatt

Als je problemen hebt met je Growatt omvormer, kun je het beste contact opnemen met Growatt via het Growatt installateurs portaal en een verzoek indienen om hulp te krijgen van de fabrikant zelf.

Het Growatt installer portal is een online platform dat speciaal is ontworpen voor installateurs van Growatt omvormers. Het is een hulpmiddel dat installateurs kunnen gebruiken om hun werk efficiënter en effectiever te maken. Het portal biedt toegang tot technische informatie, zoals handleidingen, datasheets en firmware-updates, die installateurs kunnen gebruiken bij het installeren, inbedrijfstellen en onderhouden van Growatt omvormers. Dit is vooral handig omdat het een installateur in staat stelt om snel en gemakkelijk toegang te krijgen tot alle relevante technische informatie over de omvormer.