Min beställning har levererats, men den är ofullständig. Vad ska jag göra?

Beställningen är ofullständig

Det var olyckligt. Vi skickar de produkter du har beställt och som finns i lager på det datum du valt för leverans. Du kan hitta detta datum under ""Mitt konto"" genom att klicka på ""Beställningar."" Om du inte har fått alla dessa produkter, vänligen meddela vår kundtjänst, så kommer vi att undersöka saken. För produkter som inte finns i lager anges det förväntade leveransdatumet också under ""Mitt konto"" under ""Beställningar."" Du kan lita på detta datum.