Hoe werkt ons bestelproces? Hoe kan ik bestellen?

Stap 1: Maak een account aan of log in

ESTG is een groothandel voor professionele installateurs en werkt met klantspecifieke prijzen. Wij vragen je daarom om eerst een inlogaccount met jouw bedrijfsgegevens aan te maken. Helaas is het niet mogelijk om als particulier een account aan te maken.

1a. Bedrijfsgegevens invullen

Maak hier een bedrijfsaccount aan of log in als je al een account hebt.

1b. We controleren je aanmelding

Wij verifiëren je account op jouw gegevens zoals een geldig BTW nummer. Wij streven ernaar om je account binnen een uur te verifiëren. In sommige gevallen kan dit maximaal een dag duren.

1c. Account activeren

Na een succesvolle verificatie ontvang je een e-mail om je account te activeren.  Via de link in de mail kan je een wachtwoord aanmaken voor je account.

1d. Log in op de webshop

Na het aanmaken van het wachtwoord kan je nu met je e-mailadres en wachtwoord inloggen op onze webshop.

Stap 2: Plaats uw bestelling

2a. Producten toevoegen aan winkelwagen

Vul de winkelwagen met de producten voor jouw project. Klik op de winkelwagen knop rechtsboven in het menu om te zien welke producten je hebt toegevoegd. Wil je jouw winkelwagen aanvullen of wijzigen? Klik dan op “Bekijk en bewerk winkelwagen”.

2b. Bestelgegevens invullen

Alle producten toegevoegd voor je project? Klik dan op “Afrekenen” en “Ga door naar afrekenen” in de winkelwagen.

Stap 3: Vul jouw aflevergegevens in

3a. Bezorgadres en referentie invullen

Vul het gewenste afleveradres en referentie in. Is het een nieuw bezorgadres? Voeg deze dan toe door op de plus te klikken. Je kunt vervolgens het nieuwe adres invullen.

3b. Verzendmethode kiezen

Maak een keuze uit de beschikbare verzendmethode voor jouw bestelling. Kies wanneer de bestelling opgestuurd moet worden. We geven daarbij aan wat de verwachte levertijd is.

Stap 4: Betaalmethode kiezen

Kies de gewenste betaalmethode en ga akkoord met de algemene voorwaarden. Klik op “Nu bestellen en betalen” om de order te betalen. Wil je weten welke betaalmogelijkheden er mogelijk zijn? Klik hier voor meer informatie over onze betaalmogelijkheden.

Stap 5: Je ontvangt een bevestigingsmail

Na een succesvolle betaling ontvang je een bevestiging via e-mail waar je jouw order terugziet.

Wil je volgende keer snel dezelfde bestelling plaatsen? Lees dan hier hoe je makkelijk dezelfde bestelling kan plaatsen.