Hoe werkt het bestelproces?

In een paar eenvoudige stappen jouw producten bestellen

1. Winkelwagen vullen

• Voeg de gewenste producten toe aan je winkelwagen. Klik rechtsboven op de winkelwagen om je geselecteerde items te bekijken. Wijzigingen kun je maken door op “Bekijk en bewerk winkelwagen” te klikken.
  2. Bestelgegevens invullen

• Als je klaar bent met winkelen, klik je op “Afrekenen” en vervolgens op “Ga door naar afrekenen”.
  3. Aflevergegevens invullen

• Vul het gewenste afleveradres en referentie in. Voeg een nieuw adres toe door op de plus te klikken en de benodigde informatie in te vullen.
  4. Verzendmethode kiezen

• Kies een verzendmethode en geef aan wanneer de bestelling verzonden moet worden. De verwachte levertijd wordt aangegeven (Wat zijn de levertijden?).
  5. Betaalmethode kiezen

• Selecteer de gewenste betaalmethode, ga akkoord met de algemene voorwaarden, en klik op “Nu bestellen en betalen”.
  6. Bevestiging ontvangen

• Na een succesvolle betaling ontvang je een bevestigingsmail met de details van je bestelling.

Wat gebeurt er na de bestelling?

1. Orderverwerking

• Je bestelling wordt verwerkt en voorbereid voor verzending. Je ontvangt updates over de status van je bestelling via e-mail.
  2. Verzending

3. Levering

4. Nazorg

Wil je weten of je producten kunt afhalen? Bekijk dan Kan ik producten afhalen?.