Hoe kan ik een Growatt installateursaccount aanmaken?

Stappenplan voor het Aanmaken van een Growatt Installateursaccount

1. Bezoek de Growatt Registratiepagina

2. Kies het Tabblad "Installer"

• Klik op het tabblad "Installer" om je als installateur te registreren.

3. Vul de Registratiegegevens in

• Vul de benodigde informatie in, zoals je bedrijfsnaam, contactgegevens en e-mailadres.
  • Zorg ervoor dat je een geldig e-mailadres gebruikt, aangezien je hierop verdere instructies en bevestigingen zult ontvangen.

4. Bevestig je E-mailadres

• Na het invullen van de registratiegegevens ontvang je een bevestigingsmail. Klik op de link in deze e-mail om je e-mailadres te verifiëren.

5. Log in op je Nieuwe Account

• Ga terug naar de Growatt website en log in met je nieuwe installateursaccount.

6. Toegang tot Installateursportaal

• Na het inloggen krijg je toegang tot het installateursportaal waar je je producten kunt registreren, documentatie kunt downloaden en ondersteuning kunt krijgen.