Hur använder jag snabbbeställningsverktyget?

Snabbbeställningsverktyg

Med snabbeställningsverktyget kan du enkelt lägga till produkter direkt i din kundvagn genom att söka efter artikelnummer eller produktnamn. Du kan enkelt ange önskat antal och lägga produkterna i din kundvagn på en gång. Det är också möjligt att importera beställningar via prislistan enligt följande: Importera en beställning 1. Gå till "Mitt konto" 2. Ladda ner din "Personlig prislista" 3. Öppna Excel-filen och ange önskade mängder i "kolumn B" 4. Spara filen 5. Importera filen till snabbeställningsverktyget med hjälp av "Välj fil" 6. Klicka på knappen "Importera" 7. Produkterna läggs nu till i din kundvagn.