Waar kan ik de Growatt Installer Code vinden?

De installercode kun je aanvragen via Growatt

De Growatt installateurscode is een unieke code die aan iedere bij Growatt geregistreerde installateur wordt toegekend. Als u een bij Growatt geregistreerde installateur bent, heeft u uw installateurscode ontvangen bij uw registratie.

Je kunt je hier aanmelden als installateur bij Growatt

Indien u geen installateur bent, maar wel een Growatt product wilt laten installeren, dient u contact op te nemen met een geregistreerde Growatt installateur bij u in de buurt om hun installateurscode te verkrijgen. U kunt een lijst van geregistreerde installateurs vinden op de Growatt website of door contact op te nemen met de Growatt klantenservice.

Let op: de installateurscode is meestal nodig voor bepaalde geavanceerde handelingen en instellingen op Growatt producten, en mag alleen gebruikt worden door geregistreerde installateurs die getraind zijn in het correct installeren en onderhouden van Growatt producten.