Hoe vraag ik een nieuw wachtwoord op?

Nieuw wachtwoord aanvragen

Een nieuw wachtwoord kan je hier aanvragen, klik op ‘wachtwoord vergeten?’ en je ontvangt een resetlink per e-mail, waarmee je het wachtwoord kan wijzigen.

Ontvang je deze e-mail niet binnen 1 uur kijk dan of deze in je spam terecht is gekomen.

Huidig wachtwoord veranderen

Je kunt je wachtwoord eenvoudig veranderen door in te loggen in de "Mijn omgeving". Vink hier "Wachtwoord wijzigen" aan en je kunt het wachtwoord aanpassen.