Hoe kan ik technische ondersteuning krijgen voor mijn Tigo Energy-product?

Technische Ondersteuning voor Tigo Energy

Voor technische vragen over je Tigo Energy-product kun je de volgende stappen volgen:

1. Raadpleeg de Tigo Help Center FAQ:

• De meeste veelvoorkomende problemen en hun oplossingen worden uitgelegd in de Tigo Help Center FAQ.
  2. Maak een ticket aan als de FAQ geen antwoord biedt:

• Als je vraag niet wordt beantwoord in de FAQ, kun je een ticket openen door te klikken op Submit a request – Tigo Help Center. Dit kan ook gedaan worden door de klantenservice, met gebruik van het e-mailadres van de klant.
  3. Vereiste velden invullen:

• Vul de vereiste velden in om Tigo te helpen het probleem te identificeren. Het systeem-ID is bijzonder nuttig voor het snel oplossen van het probleem. Dit ID wordt weergegeven in het Tigo Monitoring System zodra het systeem is verbonden met wifi of LAN.
  4. Bevestiging ontvangen:

• Na het indienen van het ticket ontvang je een bevestiging met een ticket-ID. De eerste reactie op het ticket volgt binnen 1 dag en de meeste problemen kunnen via e-mail worden opgelost.

Wat gebeurt er als het probleem niet op afstand kan worden opgelost?

• Onder garantie:

• Als Tigo bevestigt dat het artikel defect is, wordt een RMA (Return Merchandise Authorization) geopend. Je ontvangt een RMA-nummer en Tigo vervangt het artikel rechtstreeks vanuit hun eigen magazijn en bevestigt de verzending zodra het artikel is verstuurd. Het defecte artikel hoeft niet te worden geretourneerd naar Tigo.
  • Buiten garantie:

• Als het product niet meer onder de garantie valt (bijvoorbeeld omdat het te oud is, verkeerd is geïnstalleerd of een hogere stroom heeft dan toegestaan), wordt de claim niet verder behandeld

Handige Links