Hoe kan ik mijn Growatt product registreren?

Stappenplan voor het Registreren van Growatt-producten

Als je een Growatt-product via ESTG hebt besteld en je wilt het registreren, volg dan dit stappenplan om het product correct te registreren.

1. Log in op de Growatt Website

• Bezoek de Growatt website en log in met je installateursaccount.
  • Als je nog geen account hebt, kun je je hier registreren als installateur. Kies het tabblad "installer" bij het registreren.

2. Ga naar Systeeminstellingen

• Na het inloggen, ga naar het menu en selecteer "Systeeminstellingen".

3. Selecteer Installatielijst

• In het menu "Systeeminstellingen", klik op "Installatielijst" om een overzicht van je installaties te krijgen.

4. Voeg een Nieuw Product toe

• Klik op de knop "+ Installateur toevoegen" om een nieuw product te registreren.
  • Vul de benodigde gegevens in, zoals het serienummer van het product en de installatiedatum.

5. Bevestig de Registratie

• Controleer alle ingevoerde gegevens en bevestig de registratie.