Hoe wijzig ik mijn gegevens?

Het wijzigen van je gegevens doe je door in te loggen bij ESTG

Door in te loggen bij ESTG kun je eenvoudig de belangrijkste gegevens wijzigen.

Bedrijfsgegevens wijzigen

Je kunt je bedrijfsgegevenseenvoudig wijzigen door in te loggen op je mijn account.

Hier kun je eenvoudig de volgende gegevens aanpassen:

• Bedrijfsnaam
  • Email
  • Factuur e-mail
  • Hoofdadres

Verzendadres wijzigen

Je kunt je standaard verzendadres eenvoudig wijzigen door hier in te loggen op je mijn account. Hier kun je eenvoudig je adres aanpassen en eventueel extra adressen toevoegen.

Let op: voor reeds verwerkte bestellingen kun je het verzendadres niet meer wijzigen.

Ook is het wijzigen van een factuuradres ook niet mogelijk. Hiervoor dien je contact met ons op te nemen.

Gebruikersgegevens (accountgegevens)

Je kunt je gebruikersgegevens eenvoudig wijzigen door hier in te loggen op je mijn account.

Hier kun je eenvoudig de volgende gegevens aanpassen:

• Voornaam
  • Achternaam
  • E-mailadres
  • Wachtwoord

Let op: het BTW nummer kun je niet wijzigen. Indien je BTW nummer gewijzigd is dien je een nieuw account aan te maken bij ESTG

Extra gebruiker toevoegen

Je kunt eenvoudig een extra gebruiker toe te voegen door hier in te loggen op je mijn account.